Τρίτη, Απριλίου 13, 2010

..και όταν πέσουν οι μάσκες..?

Καμιά φορά …ξαφνικά κοιτάς γύρω σου και έχουν αλλάξει όλα ……?.......
Όχι βέβαια … καμιά φορά κοιτάς γύρω σου και βλέπεις όσα ήταν πάντα εκεί και εσυ δε τα έβλεπες ..κοιτάς τους ίδιους ανθρώπους που μέχρι χθες γελούσες μαζί τους , έκανες παρέα ,έκανες πράγματα , τους πιστευες η ίσως και να τους θαυμαζές …. αλλά δεν τους γνωρίζεις πια … Είναι σαν να σου τους σύστησαν μόλις..
Σε κάποιους έπεσε η μάσκα κατά λάθος και δε πρόλαβαν να τη φορέσουν πριν τους δεις ..
Σε κάποιους την τράβηξε κάποιος απότομα..( αυτοί μπορεί και να κοκκινίσουν από ντροπή και καλά) .
Σε κάποιους άλλους τη σήκωσες εσύ ο ίδιος δειλά να δεις τι έχει από κάτω…
Μα με όλους ένιωσες το ίδιο πράγμα … μια τόσο βαθιά απογοήτευση ..το ίδιο γκρέμισμα ..Τι σημαίνει πια Άνθρωπος ρε παιδιά ,τι ? Με ποια λογική και με ποια ηθική σας βολεύει ανάλογα με τον τρόπο της ζωής σας και το φύλο σας φυσικά να βαδίζετε ?
¨Έχω αρχίσει και μισώ εμένα με όλα αυτά .. εμένα και τον ηλίθιο τρόπο που μεγάλωσα ..πρέπει να με μισήσω για να μην αρχίσω και με λυπάμαι και με σιχαθώ τελείως πια .
Βαρέθηκα να δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα , βαρέθηκα να απογοητεύομαι ,βαρέθηκα να προσπαθώ να βρω τι ψυχολογικά έχει ο καθένας .. ¨Όλοι λειτουργούν Κατά το Κ@υλούν’’.. Ούτε δικαιολογίες ,ούτε ψυχολογικά ,ούτε τίποτα ρε .. Ποιόν δουλεύεται πια ? Εμείς δεν έχουμε ψυχολογικά ? Εμάς δεν μας έχουν πονέσει ,εμείς δεν έχουμε χίλιους δυο λόγους να γίνουμε πιο μ@λ@κες από εσάς ? Μόνο δικές σας είναι οι βρώμικες επιλογές θαρρείτε ?
Λες και η ανιδιοτελής αγάπη σας περιμένει όλους λίγο παρακάτω .Σε κάτι νέο …Λες και δε θα γίνει μετά από λίγο καιρό παλίο το κάθε νέο που μπορεί να έρθει σήμερα .. Η απόλυτη κατάντια της αγάπης ,των σχέσεων ,του έρωτα ,της οικογένειας .. Χρυσή η εποχή μας από όλες τις απόψεις ….
Και όποιος κατά τύχη δεν έχει εναρμονιστεί πλήρως με το πνευμά ?Να παει να γ@μηθει κ αυτός με όποιον να ναι , όπου να ναι ,ότι είδους σχέση η δεσμευση και αν έχει στη ζωή του .. είναι το μόνο που θα θεωρείθει άξιο λόγου για τους πολλούς και θα τον ανεβάσει και σε προσωπικό επίπεδο ..
Και αν μιλώ άσχημα σήμερα , χρησιμοποιώντας κακές λέξεις και είμαι μέσα στη μαύρη μαυρίλα … Συγχωρέστε με και ας μου πει κάποιος σε τι πρέπει να ελπίζει η κάθε νέα , ελεύθερη κοπέλα και ποια πρότυπα μπορεί να έχει πια ? Ο κάθε νέος ελεύθερος άνθρωπος με ένα ίχνος ανθρωπιάς και ρομαντισμού …


2 σχόλια:

  1. Για φαντάσου να μήν έπεφταν ποτέ οι κάθε είδους μάσκες...
    Πόσοι θα ζούσαν στην πλάνη;
    Τώρα θα μου πείς ... τα θύματα..
    Κάνουν κουράγιο και προχωρούν...ΔΕΝ γίνεται διαφορετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακο Ελιτσα μου είναι οτι δεν τους καταλαβαίνεις οτι τις φορουν ..
    Να είσαι προετοιμασμένος για την αποκάλυψη!
    Τελοσπαντων....δανεικά λένε είναι όλα στη ζωη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή